Trek Roscoe 20
Trek Roscoe 20

Beschrijving

De Roscoe 20 is een mid-fat mountainbike waarmee kinderen op een veilige manier kunnen leren mountainbiken. Hij is afgeleid van de Roscoe voor volwassenen, maar niettemin volledig opnieuw ontworpen voor kinderen. De 2.8 inch mid-fat banden, een 1x-aandrijving en een cassette met een breed versnellingsbereik maken van deze Roscoe de ideale fiets voor kleine coureurs die willen leren mountainbiken en ondertussen trots zijn om vader, moeder, broer of zus te kunnen bijhouden. Geschikt voor kinderen tussen de 1,14 en 1,32 meter lang.

Het past bij jou als...

Die kleine coureur van jou is klaar om door de buurt en over de trails te gaan scheuren. Jij wilt dat ze graag meteen goed beginnen met een echte mountainbike die ze vertrouwen geeft en die helpt bij het aanleren van nieuwe vaardigheden. Wil jij je kleine spruit direct de nodige trail-wijsheid bijbrengen, dan is er geen betere leermethode dan de Roscoe.

De techniek die je krijgt

Een duurzaam Alpha Gold Aluminium frame met een aflopende bovenbuis voor een lagere opstaphoogte, 20˝ wielen met mid-fat 2.8˝ banden voor meer grip en stabiliteit, een 1x8 Shimano-aandrijving met een breed versnellingsbereik voor heuvels en technische passages, mechanische schijfremmen en een flink aantal doordachte details die zijn overgenomen van de MTB’s voor volwassenen zoals gesloten uitvaleinden aan de voorvork en een weggewerkte achterrem. Dat betekent dat als kinderen hun Roscoe een keertje neergooien je niet meteen naar de winkel hoeft voor vervangende onderdelen.

Het laatste woord

Geef je kind een Roscoe en je hebt een mountainbiker voor het leven! Met de mid-fat banden en een scala aan kindvriendelijke ontwerpdetails is dit de ideale kennismaking met mountainbiken. Als die kleine graag met je meegaat om singletracks te rijden, dan is dit de fiets die je kind vertrouwen geeft, vaardigheden aanleert en een gezonde obsessie laat ontwikkelen voor de mooiste sport ter wereld!

rderWaarom jij er gek op zal zijn

  1. Er is niets zo leuk als een familie-uitstapje op de trails en de Roscoe is de ideale kinderfiets om geweldige herinneringen te creëren.
  2. Het is geen verkleinde fiets voor volwassenen - hij is volledig vanaf een blanco vel papier ontworpen voor kinderen en gebouwd door mensen die precies weten wat wel en niet werkt voor kinderen.
  3. Als je leert fietsen, dan is eenvoud de beste optie: een 1x8-aandrijving zorgt ervoor dat kinderen zich kunnen concentreren op het fietsen zelf.
  4. De kinderspecifieke framegeometrie heeft een aflopende bovenbuis waardoor je gemakkelijker kunt op- en afstappen.
  5. De achterrem is weggewerkt in het frame waardoor schade wordt voorkomen als de fiets wordt neergelegd.
Verkrijgbaar in de kleuren Trek Black en Rage Red to Dnister Black Fade

Trek Roscoe 20

Roscoe 20
524,
470,
U bespaart €54,00
Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Stel uw vraag aan: Fred Kroontje
  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Deskundig personeel in onze werkplaats
  • Hoogwaardige service

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen