Trek elektrische fietsen

ELEKTRISCH MAAR DAN BETER

Of je nu opzoek bent naar een fiets met een achterwielmotor of een middenmotor. De brede Ride+ fietsencollectie biedt het allemaal. Nooit meer files. Tijdens je fietstocht zonder problemen tegen de wind in rijden. Ride+ vergroot je mogelijkheden.


NATUURLIJK RIJGEDRAG

Het SynDrive motormanagement geeft de elektrische Ride+ fietsen met BionX systeem hun unieke, natuurlijke rijeigenschappen. Door de mate van trapondersteuning continu aan te passen aan het vermogen dat de rijder levert.


UITGEBALANCEERD

Ride+ elektrische fietsen met een middenmotor maken gebruik van een Bosch of Shimano trapondersteuningsysteem. De uitgebalanceerde gewichtsverdeling bij de middenmotor biedt zeer stabiele rijeigenschappen.


VOOR IEDER WAT WILS

Trek biedt een uiterst uitgebreide collectie elektrische fietsen. Of je nu kiest voor een Ride+ fiets met BionX achterwielmotor of het middenmotor systeem van Bosch of Shimano, er is altijd een fiets die bij u past.


LICHTGEWICHT

Dankzij het gebruik van Alpha Aluminium frames en een slimme selectie onderdelen behoren deze fietsen tot de lichtste modellen op de markt.