Veelgestelde vragen

Betaling

Ideal betaling:
 

Verzending

Verzendkosten:
Onderdelen en accessoires worden gratis verzonden vanaf €50,-
Slechts €4,95 verzendkosten voor bestellingen onder de €50,-
 

Levertijd:
Bestelt u vandaag voor 17:00 een onderdeel of accessoires dan worden deze dezelfde dag nog rechtstreeks vanaf de leverancier verzonden.
In de meeste gevallen betekend dit dat de bestelling de volgende dag al in huis is! 

 

Retourneren

Retourneren / afkoelingsperiode:

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Rijwielhandel de Kroon zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Rijwielhandel de Kroon kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Rijwielhandel de Kroon heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:

Rijwielhandel de Kroon
Skilwyk 8
8701 KN Bolsward