Werkplaats


Bij jouw Shimano Service Center staat jouw fiets op één. Je bent welkom voor professioneel fietsonderhoud, zoals het oplossen van acute problemen of een periodieke beurt, altijd met originele onderdelen. Met alle plezier beantwoorden we al je vragen en laten we je de nieuwste technologieën zien. Met 700 locaties van Italië tot IJsland is er altijd wel een Shimano Service Center in de buurt. Ga je ook voor fietsonderhoud van wereldklasse?

Van dinsdag tot en met zaterdag zijn er bij Rijwielhandel de Kroon verschillende monteurs aanwezig om alle problemen op fietsgebied te verhelpen.
Heeft u een probleem met uw fiets, dan kunt u zonder afspraak de fiets komen brengen. In overleg met de monteurs krijgt u een indicatie wanneer u de fiets weer kunt komen ophalen.
De werkplaats is authentiek en u waant zich weer helemaal in 1932. Wij hebben natuurlijk wel proffesioneel gereedschap. Voor veel fietsen zijn er speciale gereedschappen nodig, deze hebben wij van alle merken. Verder zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsen en kunnen daardoor bijna alles repareren.  Bij hoge kosten aan uw fiets nemen wij altijd eerst contact met u op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. En als u dat zou willen kunnen wij altijd eerst een prijsopgave maken.
Jaarlijks volgen onze monteurs diverse cursussen bij verschillende dealers om helemaal up to date blijven op het gebied van elektrische fietsen.

Wij leveren uitstekend fietsonderhoud