Gazelle elektrische fietsen

Klik hier voor het gehele assortiment Gazelle elektrische fietsen

LICHT FIETSEN

Of het nu in de stad is of juist tijdens lange tochten, licht fietsen maakt elke rit comfortabeler. Daarom maakt Gazelle steeds lichtere fietsen. Niet alleen qua gewicht, maar ook qua rijbeleving, door toepassing van lichtgewicht onderdelen en slimme innovaties. Zo hoef je bij de Orange CX Hybrid M niet eens meer te schakelen. Automatisch zit u in de juiste versnelling. 
SLIM DESIGN
Gazelle verrast met een breed assortiment aan modellen, prijsklassen en kleuren en overtuigt door design en styling. Met onze slimme oplossingen, zoals fraai geïntegreerde verlichting, winnen deze innovatieve fietsen regelmatig prijzen. Deze bekroonde innovaties ziet u op veel van de modellen terug. 
ROBUUSTE KWALITEIT
Om zorgeloos te blijven fietsen, geeft Gazelle op alle frames en niet-verende voorvorken maar liefst 10 jaar garantie. Op verende voorvorken is dat 5 jaar en op andere onderdelen 2 jaar. De lak op een Gazelle is onverwoestbaar en in iedere kleur keihard en krasbestendig. Voor uw veiligheid hebben veel van deze fietsen automatische verlichting en een kwaliteitsslot. Alle frames en onderdelen worden uitvoerig getest in het test laboratorium. De duurzaamheid van een Gazelle betaalt zich terug in lage onderhoudskosten en een hoge inruilwaarde.
Welke elektrische fiets geschikt is voor u is afhankelijk van een aantal factoren:
  1. Gebruik: Vooral waarvoor u de fiets gaat gebruiken is een belangrijk uitgangspunt bij uw keuze. Een fiets voor woon-werkverkeer vereist hele andere kenmerken dan een elektrische fiets voor recreatief gebruik.
  2. Motor: Stelt u het op prijs als de motor erg stil is, geen weerstand biedt wanneer er wordt gefietst zonder ondersteuning en hoeveel kracht moet hij leveren?
  3. Prijs: Elke motor, accu of display heeft zijn eigen prijs, ook de overige specificaties van de fiets hebben hier uiteraard invloed op. 
 
In de collectie kunt u op basis van deze eigenschappen uw juiste fiets vinden.
De innovatieve elektrische fietsen van Gazelle geven u precies het extra zetje dat u nodig heeft. Bij Gazelle vindt u zeker wat u zoekt, of u nu op zoek bent naar:

* Optimaal rendement tijdens tochten door een vlak landschap óf;
* Een extra krachtige motor nodig heeft voor heuvelachtig terrein.
Bovendien hebben de uitneembare Lithium-Ion accu’s een  actieradius die oploopt tot wel 265 km (accu platina). Zo houdt u gegarandeerd altijd energie over!
Meest verkochte e-bike van Nederland
Niet voor niets slepen de Gazelle elektrische fietsen al jaren prijs na prijs in de wacht:
* 2009: Chamonix Pure Innergy bekroond tot Fiets van het Jaar en Testwinnaar bij het AD.
* 2011: Orange Pure Innergy meest verkochte elektrische fiets van Nederland en genomineerd tot E-bike van het Jaar! 
* 2012: Orange Plus Innergy meest verkochte elektrische fiets van Nederland.

Klik hier voor het gehele assortiment Gazelle elektrische fietsen