Fietsverzekering

Fietsverzekering van de ANWB

Uw voordelen op een rij:
Waarom een ANWB fietsverzekering?
ANWB is de hulpverlener van Nederland, ook voor fietsend Nederland. Een fietsverzekering van ANWB dekt schade en diefstal van uw fiets. En als lid profiteert u altijd van korting op de toch al voordelige premie. Dat is verzekeren volgens de ANWB.

Fietsverzekering in het kort
Met de fietsverzekering van de ANWB zijn zowel nieuwe als tweedehands fietsen goed verzekerd. Voor elektrische fietsen gelden extra gunstige voorwaarden. Met de fietsverzekering van de ANWB heeft u altijd de juiste dekking. De ANWB fietsverzekering biedt u de keuze uit twee dekkingen: Basis en Compleet.
 
 

Basis 
3 jaar 

Compleet 
3 jaar 

Compleet 
5 jaar 

Diefstal

Beschadiging

 

Rechtsbijstand

 

Ongevallen

 

De basisdekking verzekert schade als gevolg van diefstal van de fiets of een poging daartoe. Als de fiets in de eerste drie jaar wordt gestolen, vergoedt de ANWB 100% van het verzekerde bedrag. 
De compleetdekking dekt diefstal, maar ook schade aan uw fiets door een ongeval of valpartij. Met deze dekking bent u tevens verzekerd van rechtsbijstand bij het verhalen van schade en krijgt u een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval met uw fiets. Deze dekking heeft naar keuze een looptijd van 3 of 5 jaar.