TREK Fuel EX 9.8 XT ML 29 Mulsanne Blue
TREK Fuel EX 9.8 XT ML 29 Mulsanne Blue

Specificaties

Jaar 2023
Merk Trek

Beschrijving

De Fuel EX 9.8 XT is een allround trailbike die het lichte en soepele rijgedrag van een carbon frame koppelt aan betere onderdelen die bestand zijn tegen zwaar gebruik. Dankzij de FOX Performance vering met een 150 mm voorvork en 140 mm achterdemper ben je klaar om over obstakels te zweven, terwijl de carbon wielen zorgen dat je in het juiste spoor blijft. Een Shimano XT-aandrijving topt het geheel af en geeft je nauwkeurig schakelgedrag zodat je volle bak naar beneden kunt en weer met lichte tred omhoog klimt.

Je jaagt graag naar beneden op lange, technische en flowy afdalingen, maar je wilt ook terug omhoog kunnen peddelen voor de volgende run… en de volgende. Je zoekt naar de trillingdempende eigenschappen van een carbon frame en carbon wielen, plus betere vering waarmee je soepel over ruig terrein kunt rijden.

Een licht en stijf carbon frame met een compleet FOX Performance veersys...

TREK Fuel EX 9.8 XT ML 29 Mulsanne Blue

Trek | Fuel EX 9.8 XT Gen 6
5.999,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Stel uw vraag aan: Fred Kroontje
  • Persoonlijk en betrouwbaar advies
  • Deskundig personeel in onze werkplaats
  • Hoogwaardige service

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen