Elektrische fietsen

Rijwielhandel de Kroon is specialist in elektrische fietsen!

Voor een elektrische fiets in Bolsward en omstreken moet u bij Rijwielhandel de Kroon zijn. Al meer dan 10 jaar is Rijwielhandel de Kroon gespecialiseerd in elektrische fietsen.

Wij zijn dealer van de merken Gazelle en Trek

Klik hier voor het volledige assortiment elektrische fietsen

Gazelle
Elke Gazelle geeft je zin in fietsen door de perfecte combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Ervaar deze perfecte drie-eenheid zelf door een proefrit te maken bij Rijwielhandel de Kroon in Bolsward! 
Met gemak elke dag 10 kilometer naar het werk en terug? Of fluitend de heuvel op? Met een elektrische fiets van Gazelle trapt u elke afstand moeiteloos weg!
Het mooie van een Gazelle elektrische fiets is dat u niet ziet dat het een elektrische fiets is. De accu is namelijk subtiel onder de bagagedrager geplaatst en de compacte elektrische aandrijving is in de voornaaf of trapas verwerkt.

Klik hier voor het gehele assortiment van Gazelle elektrische fietsen


Trek
De Ride+ elektrische fietsen zijn fietsen met een motor, controller en een accu. Ride+ fietsen ondersteunen uw eigen trapkracht, zodat u makkelijker, verder en sneller fietst. Ze zijn eenvoudig te bedienen en voorzien van een duurzame, afneembare accu die in elk stopcontact opgeladen kan worden.

Klik hier voor het gehele assortiment van Trek Ride+ elektrische fietsen